Habos linzerkarika

Habos linzerkarika

  • 12 - 15 perc
  • 180 °C
  • 160 °C
  • 20 perc

Hozzávalók Hozzávalók 12-16 karikához:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 180° C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A tésztát sütőpapírral együtt tekerjük ki tepsire, pogácsaszaggatóval szaggasunk belőle kis korongokat.

  3. Lépés 3

    A habhoz a tojásfehérjét csipet sóval verjük kemény habbá, apránként adjuk hozzá a porcukrot, végül óvatosan keverjük hozzá a darált diót is.

  4. Lépés 4

    A kész masszát töltsük habzsákba, és vigyük fel a linzerkorongokra. A sütik közepére tegyünk egy csepp lekvárt.

  5. Lépés 5

    A süteményeket 180 °C-ra előmelegített sütőben középső sínen kb. 12 - 15 perc alatt süssük készre.

Tipp

Az elkészült linzerkarikákat vaníliás porcukorral szórjuk meg!

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!