Édes

Gesztenyés linzer kiflik

  • kb. 15 perc
  • 190°C
  • 170°C
  • kb. 10 perc

Hozzávalók:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 220°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A gesztenyét a rummal, a fahéjjal és az almapürével összekeverjük.

  3. Lépés 3

    A tésztát a sütőpapírral együtt kitekerjük és átlósan 7 háromszögre vágjuk. A két szélső szeletet egymás mellé téve összeillesztjük.

  4. Lépés 4

    Mindegyik szelet tészta szélesebbik végére 1-1 ek. gesztenyés tölteléket teszünk. A töltelékes oldalról kezdve feltekerjük kifli formában.

  5. Lépés 5

    A sütő középső sínén kb. 15 perc alatt ropogósra sütjük. Olvasztott csokoládéval díszítjük.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!