Fahéjas – almás szelet

Fahéjas – almás szelet

  • 8-10 perc
  • 190 °C
  • 170 °C
  • kb. 20 perc

Hozzávalók Hozzávalók kb 16 szelethez:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 190°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A tésztát a sütőpapírral együtt kitekerjük, és villával szurkáljuk meg, és előmelegített sütőben 190 °C süssük meg, és hagyjuk hűlni.

  3. Lépés 3

    A tejfölt a vaníliáscukorral és a porcukorral keverjük simára, majd az almát, a citrom levét és a fahéjat is keverjük hozzá.

  4. Lépés 4

    Adjuk hozzá a felvert tejszínt.

  5. Lépés 5

    A krémet kenjük a kihűtött Tante Fanny leveles, vagy linzertésztára.

  6. Lépés 6

    A fahéjas-almás szeletet tálalás előtt jól hűtsük be.

Tipp

A krémet villa segítségével tetszés szerint díszíthetük!

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!