Grissini

Grissini

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Elkészítés
  • 7 - 10 perc
  • 200 °C
  • 180 °C
  • kb. 5 perc

Hozzávalók 50 - 60 darabhoz:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 200°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A friss pizzatésztát sütőpapírral együtt tekerjük ki a munkalapra, a felületét egyenletesen szórjuk meg liszttel, fordítsuk meg, és a sütőpapírt óvatosan húzzuk le a tésztáról.

  3. Lépés 3

    A tésztát vízzel kenjük meg, szezámmaggal (világos és sötét) szórjuk meg, és vágjuk fel 50 - 60 csíkra.

  4. Lépés 4

    Az így elkészített grissinit tegyük sütőpapírral bélelt tepsire és előmelegített sütőben 200 °C-on kb. 7 - 10 perc alatt süssük készre.

Tipp

Sütés előtt kevés vízzel kenjük meg, és ízlés szerint zöldfűszerekkel, fűszerekkel, curryvel, paprikával, tökmaggal vagy sóval szórjuk meg.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!