Mini hot-dog

  • kb. 10 perc
  • 220°C
  • 200°C
  • kb. 10 perc

Hozzávalók 8 kiflihez

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 220°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkésszítjük.

  2. Lépés 2

    A tésztát a sütőpapírral együtt kitekerjük és keresztben négy egyenlő részre vágjuk. Az így kaptt téglalapokat átlósan átvágjuk, így összesen 8 háromszöget kapunk.

  3. Lépés 3

    A háromszögek szélesebbik oldalát kenjük meg egy-egy kiskanálnyi mustárral. A virsli darabokat tekerjük be egy-egy darabka bacon szalonnával és tegyük a mustáros tésztára. Tekerjük fel a tésztát kifli formába.

  4. Lépés 4

    A kiflik tetejét kenjük meg tojással és szórjuk meg szezámmaggal.

  5. Lépés 5

    A sütő középső sínén kb. 10 perc alatt süssük készre.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!