Gyümölcsös – túrós szelet

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • 15 - 20 perc
  • 190 °C
  • 170 °C
  • kb. 20 perc

Hozzávalók Hozzávalók 12 - 16 szelethez:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 190°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A túrót ízlés szerint édesítsük cukorral, keverjük hozzá a vaníliás cukrot és a tojás sárgáját.

  3. Lépés 3

    A friss linzertésztát sütőpapírral együtt tekerjük ki egy tepsire, kenjük rá az édesített túrót.

  4. Lépés 4

    Az őszibarackot vágjuk vékony szeletekre, a szeleteket fektessük a túrós töltelékre, majd az így előkészített süteményt tegyük előmelegített sütőbe.

  5. Lépés 5

    Előmelegített sütőben kb. 15 - 20 perc alatt süssük készre.

  6. Lépés 6

    Miután kihűlt, szeletekre vágva tálaljuk.

Tipp

Őszibarack helyett próbáljuk ki más, idény szerinti gyümölccsel is. Kínálhatjuk vaníliasodóval vagy gyümölcsszósszal.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!