Klasszikus diós rudak

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • kb. 30 perc
  • 220°C
  • 200°C
  • kb. 10 perc

Hozzávalók:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 220°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A diót a cukorral, vaníliás cukorral és tojásfehérjével simára keverjük.

  3. Lépés 3

    A tésztát a sütőpapírral együtt kitekerjük és eloszlatjuk rajta a tölteléket.

  4. Lépés 4

    A tészta hossza mentén összehajtjuk és egy tésztavágóval csíkokra vágjuk.

  5. Lépés 5

    Mindegyik csíkot megtekerjük és egy sütőpapírral bélelt tepsibe rendezzük.

  6. Lépés 6

    A sütőbe téve kb. 15 perc alatt aranybarnára sütjük. Porcukorral megszórva tálaljuk.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!