Lazacos csigák

Lazacos csigák

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • kb. 12 - 15 perc
  • 200 °C
  • 180 °C
  • kb. 15 perc

Hozzávalók Hozzávalók kb 8-10 szelethez:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 200° C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A töltelékhez a friss sajtot a petrezselyemmel keverjük össze, sóval és borssal fűszerezzük.

  3. Lépés 3

    A réteslapokat kettesével fektessük egymásra, a két lap közé kenjünk olvasztott vajat, majd a lazacszeleteket fektessük a tésztára úgy, hogy a tésztaszéleket szabadon hagyjuk, végül a petrezselymes friss sajttal vékonyan kenjük meg.

  4. Lépés 4

    A tésztát tekerjük fel és vágjuk kb. 2 - 3 cm széles szeletekre. Vajjal kenjük meg és kb. 12 - 15 perc alatt süssük aranysárgára.

Tipp

Készítsünk hozzá petrezselymes vagy kapros tejfölös mártogatóst, és azzal együtt tálaljuk.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!