Leveles tészta stanglik bazsalikommal és tengeri sóval

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • 10-12 perc
  • 220 °C
  • 200 °C
  • kb. 10 perc

Hozzávalók Hozzávalók 26 stanglihoz:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 220 ° C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A tésztát sütőpapírral együtt tekerjük ki egy sütőlapra, felvert tojással kenjük meg.

  3. Lépés 3

    A parmezánt és a bazsalikomleveleket szórjuk a tésztára, könnyedén nyomkodjuk meg, majd hajtsuk félbe a tésztát. Nyomkodjuk meg, tojással kenjük meg, és sóval szórjuk meg.

  4. Lépés 4

    Vágjuk a tésztát kb. 1,5 cm-es csíkokra és a csíkokat párszor csavarjuk meg.

  5. Lépés 5

    A stanglikat tegyük sütőpapírral bélelt tepsibe és előmelegített sütőben középső sínen kb. 10-12 percig süssük. Hagyjuk kihűlni és tálaljuk.

Tipp

Készítsük el a leveles tészta stanglikat friss korianderrel és őrölt gyömbérrel, egzotikus élményben lesz részünk.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!