Panini

Panini

  • 12 - 15 perc
  • 200 °C
  • 180 °C
  • kb. 2 - 3 perc

Hozzávalók Hozzávalók 10 db-hoz vagy 16 zsúrfalathoz:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 200°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A tésztát vágjuk fel háromszögekre, 10 vagy 16 darabra.

  3. Lépés 3

    A háromszögek szélesebb részétől indulva tekerjük fel szorosan a tésztát, majd az így elkészített paninit lisztezzük be.

  4. Lépés 4

    Fektessük sütőpapírral bélelt tepsire és 200 °C-ra előmelegített sütőben kb. 12 - 15 perc alatt süssük készre.

Tipp

A panini külsejét kenjük meg vízzel és fűszerekkel (pl. curry, paprika, zöldfűszerek) szórjuk meg. Mielőtt feltekerjük, kenjük meg olajjal, vagy szórjuk meg zöldfűszerekkel.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!