![Panini](https://www.tantefanny.hu/wp-content/uploads/sites/3/2015/02/Panini_web-700x800.jpg)
Panini
0 Bewertungen
![](https://www.tantefanny.hu/wp-content/uploads/sites/3/2022/02/vegan-95x95.png)
- 12 - 15 perc
- 200 °C
- 180 °C
- kb. 2 - 3 perc
Hozzávalók Hozzávalók 10 db-hoz vagy 16 zsúrfalathoz:
- 1 cs. Tante Fanny friss gasztro pizzatészta 730 g
- 1 ek liszt
Ezzel készítsd:
![Friss pizzatészta](https://www.tantefanny.hu/wp-content/uploads/sites/3/2020/03/TF_Packshot_gross_380x1090_HU_Pizzateig-224x640.png)
Elkészítés
-
Lépés 1
A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 200°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.
-
Lépés 2
A tésztát vágjuk fel háromszögekre, 10 vagy 16 darabra.
-
Lépés 3
A háromszögek szélesebb részétől indulva tekerjük fel szorosan a tésztát, majd az így elkészített paninit lisztezzük be.
-
Lépés 4
Fektessük sütőpapírral bélelt tepsire és 200 °C-ra előmelegített sütőben kb. 12 - 15 perc alatt süssük készre.
Tipp
A panini külsejét kenjük meg vízzel és fűszerekkel (pl. curry, paprika, zöldfűszerek) szórjuk meg. Mielőtt feltekerjük, kenjük meg olajjal, vagy szórjuk meg zöldfűszerekkel.