Pisztrángos táskák

Pisztrángos táskák

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Elkészítés
  • kb. 10 perc
  • 180 °C
  • 160 °C
  • kb. 35 perc

Hozzávalók Hozzávalók 6 táskához:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 180° C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A pisztrángfilét vágjuk kis darabokra, és citromlével, sóval, borssal fűszerezzük, majd a tejföllel és aprított snidlinggel keverjük össze.

  3. Lépés 3

    A tésztalapokat vágjuk 9 négyzetre, tojásfehérjével kenjük meg, és hármasával helyezzük egymásra a lapokat.

  4. Lépés 4

    A töltelékből formázzunk kis golyókat, és tegyük a tésztanégyzetek közepére. A sarkokat húzzuk fel, és csomagoljuk be a tölteléket.

  5. Lépés 5

    Előmelegített sütőben középső sínen kb. 10 perc alatt süssük aranybarnára.

Tipp

Dekoratív köret: 250 g tejszínt 2 – 3 evőkanál áfonyával keverjünk össze!

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!