Pizza sarok kaviárral és lazaccal
0 Bewertungen
- 10 perc
- 220 °C
- 200 °C
- kb. 10 perc
Hozzávalók Hozzávalók kb 12 pizzafalathoz:
- 1 cs. Tante Fanny friss pizzatészta 400 g
- 2 pohár tejföl
- só fehérbors
- 3 csomó újhagyma finomra vágva
- 50 dkg lazac
- 15 dkg kaviár
Ezzel készítsd:
Elkészítés
-
Lépés 1
A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 220°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.
-
Lépés 2
A pizza tésztát tekerjük ki sütőpapírral együtt és vágjuk kisebb négyzetekre.
-
Lépés 3
Előmelegített sütőben 220°C-on 10 percig süssük készre.
-
Lépés 4
A tejfölből, sóból, borsból és újhagymából készítsünk mártást, és kenjük a pizza tésztára.
-
Lépés 5
A tetejére tegyünk lazaccsíkokat és kaviárt, tejföllel tálaljuk, újhagymával díszítsük.
Tipp
Egy tál színes salátával tálaljuk.