Pizza sarok kaviárral és lazaccal

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • 10 perc
  • 220 °C
  • 200 °C
  • kb. 10 perc

Hozzávalók Hozzávalók kb 12 pizzafalathoz:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 220°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A pizza tésztát tekerjük ki sütőpapírral együtt és vágjuk kisebb négyzetekre.

  3. Lépés 3

    Előmelegített sütőben 220°C-on 10 percig süssük készre.

  4. Lépés 4

    A tejfölből, sóból, borsból és újhagymából készítsünk mártást, és kenjük a pizza tésztára.

  5. Lépés 5

    A tetejére tegyünk lazaccsíkokat és kaviárt, tejföllel tálaljuk, újhagymával díszítsük.

Tipp

Egy tál színes salátával tálaljuk.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!