Pizzaszívek füstölt lazaccal

Pizzaszívek füstölt lazaccal

  • 5 - 10 perc
  • 210 °C
  • 190 °C
  • kb. 20 perc

Hozzávalók Hozzávalók 6-8 szívecskéhez:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 210°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A friss pizzatésztát sütőpapírral együtt tekerjük ki, és a tésztából szaggassunk szíveket. Fektessük sütőpapírral bélelt tepsire, olajjal kenjük meg, és a széleit villával nyomkodjuk meg.

  3. Lépés 3

    A friss sajtot citromlével és borssal keverjük össze és kenjük a szívekre.

  4. Lépés 4

    A szíveket kb. 10 perc alatt süssük meg 210 °C-ra előmelegített sütőben.

  5. Lépés 5

    A lazacszeletből formázzunk kis rózsákat, majd tegyük a kisült szívekre és ízlés szerint kaporral vagy snidlinggel fűszerezzük.

Tipp

A füstölt lazac helyett elkészítheti a receptet kaviárral is.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!