Pizzarudak ketchuppal

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • 12-15 perc
  • 200 °C
  • 180 °C
  • kb. 10 perc

Hozzávalók Hozzávalók kb 20 rudacskához:

A mártáshoz:

  • 1 dl ketchup
  • 1 cs. petrezselyem aprítva
  • 1 tk. pizza fűszer

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 200°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A Tante Fanny friss pizza tésztát sütőpapírral együtt tekerjük ki és vágjuk ujjnyi vastag csíkokra.

  3. Lépés 3

    A fokhagymát hámozzuk meg, a petrezselymet vágjuk apróra.

  4. Lépés 4

    Egy kanál olajat forrósítsunk fel egy serpenyőben, a fokhagymát futtassuk meg, és a tésztacsíkok mindegyik felét süssük pirosra.

  5. Lépés 5

    A ropogós rudakat borítsuk tálra, még melegen hintsük meg sóval, oregánóval, majd ugyanígy a maradék olajon süssük meg a többi tésztacsíkot.

  6. Lépés 6

    A mártáshoz a ketchupot keverjük el a pizza fűszerrel és a petrezselyemmel, a ropogós pizza rudacskákhoz kínáljuk mártogatónak.

Tipp

Kechupos mártogatós helyett készíthetünk zöldfűszeres joghurtos mártogatóst is, mindegyikkel nagyon finom!

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!