Pudingos-epres falatkák
            Pudingos-epres falatok az édes élvezetért. Pillanatok alatt elkészíthető friss leveles tésztánkból ez a szuper szezonális desszert.
- kb. 20 perc
 - 200°C
 - 180°C
 - kb. 20 perc
 
Hozzávalók kb. 8 darabhoz:
- 1 cs. Tante Fanny friss leveles tészta 300 g
 - 1 cs. vaníliás pudingpor
 - 40 g cukor
 - 150 ml tej
 - 250 ml tejszín
 - 300 g szeletelt eper
 - 2 ek. apróra vágott pisztácia
 - kevés porcukor a szóráshoz
 
                            Elkészítés
- 
            Lépés 1
A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 200°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.
 - 
            Lépés 2
A krémhez a pudingport a tej felével csomómentesre keverjük. A maradék tejet a tejszínnel felforraljuk, hozzáadjuk a kikevert pudingport, majd tovább kevergetve még egy percig főzzük. A tűzről levesszük és időnként megkevergetve hűlni hagyni.
 - 
            Lépés 3
A tésztát a sütőpapírral együtt egy tepsire kitekerjük és 8 egyforma darabra vágjuk. A tésztadarabok közepét villával megszurkáljuk, majd mindegyikre 2-2 evőkanál pudingot kenünk.
 - 
            Lépés 4
A vaníliapudingos falatokat előmelegített sütőben a középső sínen kb. 20 perc alatt aranybarnára sütjük.
 - 
            Lépés 5
Ha kihűlt, a tetejére eperszeleteket vágunk és megszórjuk pisztáciával valamint porcukorral.
 
A pudingos-epres falatkákat tálalhatjuk tejszínhabbal vagy vaníliafagylalttal.