Mojito koszorú

  • kb. 22 perc
  • 180°C
  • 160°C
  • kb. 15 perc

Hozzávalók:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 180°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A mascarpone-t, a citromlevet, a porcukrot, a tojást és a mentalevelet jól összekeverjük.

  3. Lépés 3

    A tésztát kitekerjük és megkenjük a citromos krémmel. Hosszában szorosan feltekerjük és 2-2 cm széles szeleteket vágunk úgy, hogy az egyik szélét nem vágjuk át teljesen. A bevagdosott tekercset óvatosan, kör alakba rendezzük, a végeket összeillesztjük.

  4. Lépés 4

    A sütő legalsó sínén kb. 22 perc alatt megsütjük. A tetejét cukormázzal díszítjük.

Tipp

Okos ötlet: kb. 15 perc sütés után fedjük le egy fóliával, hogy a teteje ne barnuljon meg.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!