Sajttorta bogyósgyümölcsökkel

  • 35-40 perc
  • 180 °C
  • 160°C
  • kb. 20 perc

Hozzávalók: Egy 24 cm ø formához:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 180°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A tésztát kitekerjük, lehúzzuk róla a sütőpapírt és egy kivajazott formába fektetjük (a sütőpapírral együtt is a formába tehetjük, ekkor a zsírozás elmarad). A lelógó tésztaszéleket visszahajtjuk.

  3. Lépés 3

    A vajat, a krémsajtot összekeverjük. Hozzáadjuk a cukrot és a tojásokat és egy habverővel sima krémmé keverjük. A masszát a tésztára kenjük.

  4. Lépés 4

    A tészta széleit megkenjük tojással.

  5. Lépés 5

    A sütő legalsó sínén 35 - 40 perc alatt megsütjük.

  6. Lépés 6

    Tálalás előtt ráhelyezzük a bogyósgyümölcsöket és megszórjuk porcukorral.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!