spárgás pizza

Spárgás pizza

tormával
Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Elkészítés
  • 12-15 perc
  • 220 °C
  • 200 °C
  • kb. 25 perc

Hozzávalók:

spárgás pizza

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 220°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A spárgát a forrásban lévő sós vízben al dante-re főzzük, majd hideg vízzel leöblítjük. A majonézes tormát a krémsajttal összekeverjük.

  3. Lépés 3

    A tésztát a sütőpapírral együtt kitekerjük és egyenletesen megkenjük a krémmel, a szélénél 1 cm-t kihagyva. A felkockázott sonkát és a spárga szálakat a pizzára tesszük, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

  4. Lépés 4

    A pizzát a sütő alsó sínén kb. 12-15 perc alatt ropogósra sütjük.

Tipp

Zöld spárga helyett használhatunk ropogósra főtt fehér spárgát is.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!