Szalonnás – sajtos táskák

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • 12-15 perc
  • 210 °C
  • 190 °C
  • kb. 15 perc

Hozzávalók Hozzávalók 15 táskához:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 210°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A szalonnát, sajtot és krémtejszínt keverjük össze.

  3. Lépés 3

    A leveles tésztát vágjuk 8 x 8 cm-es négyzetekre, és mindegyik négyzet közepére tegyünk 1 evőkanállal a baconös-sajtos masszából. A tésztaszéleket felvert tojással kenjük meg, és átlóban hajtsuk össze, a széleket jól nyomjuk össze.

  4. Lépés 4

    A táskákat felvert tojással kenjük meg, és előmelegített sütőben középső sínen, kb. 15 percig süssük, amíg a tészta aranybarna nem lesz.

Tipp

Az angolszalonnát mielőtt beletesszük a tésztába, meg is piríthatjuk, hogy ropogós darabokat kapjunk a töltelékben!

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!