Tante Fanny olasz halas rétese

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • kb. 25 perc
  • 210 °C
  • 190 °C
  • kb. 20 perc

Hozzávalók Hozzávalók 4 személyre:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 210°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A mélyhűtött halat vegyük ki a csomagolásból.

  3. Lépés 3

    Mindkét tésztát tekerjük ki a sütőpapírral együtt.

  4. Lépés 4

    A bazsalikomos pesztót kanállal kenjük a tésztára.

  5. Lépés 5

    Mindegyik tészta alsó harmadára helyezzünk 3 - 3 db halat egymás mellé. A szárított paradicsomot és a bazsalikomos pesztót halmozzuk a halszeletekre.

  6. Lépés 6

    A rétest óvatosan tekerjük fel. Fektessük sütőpapírral bélelt tepsire, szurkáljuk meg villával és felvert tojással kenjük meg.

  7. Lépés 7

    Előmelegített sütőben középső sínen kb. 25 percig süssük, amíg a tészta szép aranysárga nem lesz.

Tipp

A halas rétest tálalja olasz salátával!

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!