Parmezános fokhagymás falatok

  • kb. 12 perc
  • 220°C
  • 200°C
  • kb. 20 perc

Hozzávalók:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 220°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A parmezánt, olívaolajat, fokhagymát és fűszereket összekeverjük.

  3. Lépés 3

    A tésztát a sütőpapírral együtt kitekerjük és majdnem a teljes tölteléket eloszlatjuk rajta, végül a hosszabbik oldalától kezdve feltekerjük.

  4. Lépés 4

    Ezután kb. 2cm-es csigákra felvágjuk, egy tepsire fektetjük, kicsit megnyomjuk és a maradék töltelékkel megszórjuk.

  5. Lépés 5

    A sütő középső sínén kb. 12 perc alatt megsütjük.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!