Vegán pizza

füstölt tofuval, őszibarackkal és rukkolával
Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Elkészítés

Gyümölcsös vegán pizza füstölt tofuval egyenesen a grillről? Videós útmutatónkban lépésről lépésre bemutatjuk, hogyan tudod finom ropogósra elkészíteni.

  • kb. 20 perc
  • kb. 15 perc

Hozzávalók:

  • 1 cs. Tante Fanny friss pizzatészta 400 g
  • 150 g paradicsomszósz
  • 100 g vegán sajt reszelve
  • 1 vöröshagyma karikákra vágva
  • 80 g füstölt tofu szeletekre vágva
  • 1/2 őszibarack (alternatíva: konzerv) szeletekre vágva
  • 1 marék friss rukkola
  • őrölt fekete bors
  • kevés olívaolaj a sütéshez

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A grillsütőt az utasítások szerint előkészítjük. A grillsütő fedelét lezárjuk és körülbelül 15 perc alatt 200°C-ra melegítjük.

  2. Lépés 2

    A tésztát a csomagolás szerint előkészítjük. A tésztát a sütőpapírral együtt kitekerjük, a felesleges sütőpapírt levágjuk, és a hőmérsékletre vonatkozó utasításainkat betartjuk, így nem ég meg a sütőpapír.

  3. Lépés 3

    A paradicsomszószt a tésztára kenjük úgy, hogy a széleinél 1-1 cm-t szabadon hagyunk.

  4. Lépés 4

    Rátesszük a vegán sajtot, a hagymakarikákat, a füstölt tofut és az őszibarackot.

  5. Lépés 5

    A pizzát a sütőpapírral együtt a pizzakőre helyezzük, és rácsukjuk a grill fedelét.

  6. Lépés 6

    A pizzát körülbelül 20 perc alatt aranybarnára sütjük, majd megszórjuk rukkolával, őrölt fekete borssal és meglocsoljuk olívaolajjal.

Tipp

Őszibarack helyett használhatunk nektarint vagy bármilyen más gyümölcsöt, amit szeretünk.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!