Zöldbabos raguval töltött rétes

  • kb. 15 perc
  • 220°C
  • 200°C
  • kb. 10 perc

Hozzávalók:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 220°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A zöldbabot, az újhagymát, a fokhagymát, a paprikákat összekeverjük a tojással és a petrezselyemzölddel.

  3. Lépés 3

    A tésztát a sütőpapírral együtt kitekerjük. A szélesebbik oldal mentén az alsó felére rátesszük a tölteléket. A töltelékes oldalról kezdve feltekerjük. A tetejét megszórjuk szezámmaggal.

  4. Lépés 4

    A sütő legalsó sínén kb. 15 perc alatt készre sütjük.

Tipp

Okos ötlet: Ha valaki a húsos ételeket szereti, tehet a töltelékbe kockákra vágott sonkát is.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!