Zöldfűszeres chips

Zöldfűszeres chips

  • 6 - 7 perc
  • 160 °C
  • 140 °C
  • kb. 5 perc

Hozzávalók Hozzávalók

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 160° C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A tésztalapokat hullámosan tegyük sütőpapírral bélelt tepsire, és olívaolajjal locsoljuk meg.

  3. Lépés 3

    Bőségesen szórjuk meg tengeri sóval, borssal és friss zöldfűszerekkel.

  4. Lépés 4

    Előmelegített sütőben alsó sínen 6 - 7 perc alatt süssük aranysárgára.

  5. Lépés 5

    A kész tésztalapokat törjük darabokra, és tálaljuk.

Tipp

Kínáljunk hozzá különböző mártogatókat, mint fokhagymás -tejfölöst, vagy salsa szószt.

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!