Zöldséges pizza rolád

  • 20-25 perc
  • 220°C
  • 200°C
  • kb. 15 perc

Hozzávalók:

  • 1 cs. Tante Fanny friss pizzatészta 400 g
  • 200 g paradicsomszósz
  • 1 fej vöröshagyma karikákra vágva
  • 100 g kukorica
  • 100 g gomba szeletelve
  • 150 g mozzarella reszelve
  • 2 tk. oregánó

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 220°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A tésztát a sütőpapírral együtt kitekerjük egy tepsibe. Megkenjük paradicsomszósszal úgy, hogy 2 cm-t a szélektől szabadon hagyunk.

  3. Lépés 3

    Hagymával, kukoricával és gombával megszórjuk. Kb. 100g mozzarellával és 1 tk. oregánóval megfűszerezzük.

  4. Lépés 4

    Alulról kezdve feltekerjük, mint egy rétest. A tésztát egy éles késsel átlósan bevágjuk 3 cm-enként és megszórjuk a maradék oregánóval és mozzarellával.

  5. Lépés 5

    A sütő középső sínén 20-25 perc alatt ropogósra sütjük.

Tipp

A tölteléket kedvünk szerint alakíthatjuk. Használhatunk például paprikát, cukkinit, sonkát vagy tonhalat is.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!