Füstölt pisztrángos szeletek
            - 18 - 20 perc
 - 210 °C
 - 190 °C
 - kb. 20 perc
 
Hozzávalók 15 kis szelethez:
- 1 cs. Tante Fanny friss leveles tészta 270 g
 - 2-3 db füstölt pisztráng kb. 3 cm-es szeletekre vágva
 - 4 ek. paradicsomszósz
 - 100 g fekete olajbogyó magozva, finomra aprítva
 - 150 g koktélparadicsom szeletelve
 - 2 ek. kakukkfű
 - 1 ek. olívaolaj vagy dióolaj
 - 1 ek. balzsamecet
 - 1 tojás a kenéshez
 
                            Elkészítés
- 
            Lépés 1
A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 210 °C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.
 - 
            Lépés 2
A leveles tésztát sütőpapírral együtt közvetlenül a tepsire kitekerjük, és 15 egyforma (8 x 8 cm-es) négyzetre vágjuk. 10 percig hűvös helyre tesszük, majd megkenjük a felvert tojással.
 - 
            Lépés 3
A paradicsomszószt összekeverjük az olajbogyóval, majd a tésztára kenjük úgy, hogy a széleken 2 cm szabadon maradjon.
 - 
            Lépés 4
Felváltva koktélparadicsomot és pisztrángdarabkákat teszünk a tésztára, és megszórjuk kakukkfűvel. Meglocsoljuk olívaolajjal és balzsamecettel.
 - 
            Lépés 5
A szeleteket előmelegített sütőben középső sínen 18-20 perc alatt aranybarnára sütjük, és forrón tálaljuk.
 
Pisztráng helyett kipróbálatjuk tonhallal vagy lazaccal is, azonban nagyon fontos, hogy a haltartalma miatt még frissen fogyasszuk el!