A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 210 °C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.
A leveles tésztát sütőpapírral együtt közvetlenül a tepsire tekerjük ki, és vágjuk 15 egyforma (8 x 8 cm-es) négyzetre. 10 percig tegyük hűvös helyre, majd tojással kenjük meg.
A paradicsomszószt keverjük össze az olajbogyóval, majd kenjük a tésztára úgy, hogy a széleken 2 cm szabadon maradjon.
Felváltva tegyük rá a koktélparadicsomot és a pisztrángdarabkákat, és szórjuk meg kakukkfűvel. Olívaolajjal és balzsamecettel locsoljuk meg.
A szeleteket előmelegített sütőben középső sínen 20 perc alatt süssük aranysárgára, és forrón tálaljuk.
Okos ötlet:
Pisztráng helyett kipróbálatjuk tonhallal vagy lazaccal is, azonban nagyon fontos, hogy a haltartalma miatt még frissen fogyasszuk el!
Mesterszakácsok, akik ezt a receptet megnézték, az alábbiakat is kipróbálták: