Négysajtos pizza
 
            - 10 - 12 perc
- 250 °C
- 230 °C
Hozzávalók Hozzávalók 2-4 főre:
- 1 cs. Tante Fanny friss pizzatészta 400 g
- 2 gerezd fokhagyma aprítva
- 3 ek olívaolaj
- 1 paradicsomkonzerv darabolt
- 2 ek sűrített paradicsom
- 1 tk a díszítéshez oregánó morzsolva
- Só, bors ízlés szerint
- 8 dkg mozzarella darabolva
- 8 dkg gorgonzola morzsolva
- 8 dkg ricotta morzsolva
- 8 dkg ementáli reszelve
- 10 dkg fekete olajbogyó magozva
 
                            Elkészítés
- 
            Lépés 1A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 250°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük. 
- 
            Lépés 2A fokhagymagerezdeket tisztítsuk meg, és aprítsuk fel. 
- 
            Lépés 3Egy serpenyőben forrósítsunk fel 1 evőkanál olívaolajat és a fokhagymát pároljuk üvegesre. 
- 
            Lépés 4Adjuk hozzá a paradicsomot és főzzük sűrű masszává. Keverjük hozzá a sűrített paradicsompürét, majd sóval, borssal és oregánóval ízesítsük. 
- 
            Lépés 5Tegyük félre hűlni. 
- 
            Lépés 6A sajtokat vágjuk egyforma darabokra. A paradicsommártást kenjük a tésztára, majd tegyük rá a sajtdarabkákat. Szórjuk rá az olajbogyót is, és a maradék olajat csurgassuk rá. 
- 
            Lépés 7Előmelegített sütőben 10-12 perc alatt süssük készre, szeleteljük, és még forrón tálaljuk. 
Bármilyen sajtot használhatunk, keményet, lágyat, frisset, de akkor a legfinomabb, ha eltérő ízvilágúakat használunk, pl füstöltet vagy pikánsat.
 
                 
                    		 
                    		 
                    		