virsli-múmiák
Hátborzongató

Virsli-múmiák

A Halloween-i partik egyik kedvenc falatkája a hátborzongató virsli-múmiák! A leveles tésztával bevont frankfurti virslik a gyerekek kedvence lesz egy pillanat alatt!

  • 10 - 15 perc
  • 220°C
  • 200°C
  • kb. 15 perc

Hozzávalók kb. 24 db virsli-múmiához:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 220°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A tésztát a sütőpapírral együtt kitekerjük és 1 cm széles csíkokra vágjuk.

  3. Lépés 3

    A tésztát a virsli köré tekerjük, de egy kis részt kihagyunk a szemnek. Ha marad tészta, amit nem tudtunk felhasználni a virsli köré, egyszerűen megsózzuk, köménymagozzuk és snack-ként szolgáljuk fel.

  4. Lépés 4

    A múmiákat és maradék tésztát a sütő középső sínén kb. 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük.

  5. Lépés 5

    A kihagyott részre egy-egy csepp majonézzel és egy-egy szem köménymaggal szemeket formálunk.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!