Puncstortácskák
            - kb. 6 - 8 perc
 - 180 °C
 - 160 °C
 - 20 perc
 
Hozzávalók kb. 10 kekszhez:
- 1 cs. Tante Fanny friss linzertészta 300 g
 - 2-3 ek ribizlilekvár a töltelékhez
 
A mázhoz:
- Kevés piros színű ételfesték
 - 1 tk víz
 - 1 tojásfehérje
 - 250 g porcukor
 - 2 cl rum
 - 1 ek citromlé
 - Pisztácia aprítva
 
                            Elkészítés
- 
            Lépés 1
A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 180° C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.
 - 
            Lépés 2
A tésztát sütőpapírral együtt tekrjük ki, és szaggassunk belőle virág alakú kiszúróval kekszeket.
 - 
            Lépés 3
180 °C-ra előmelegített sütőben kb. 6 - 8 perc alatt süssük világosra. Sütés után rögtön vegyük le a tepsiről, és hagyjuk hűlni.
 - 
            Lépés 4
A kekszeket lekvárral illesszük egymáshoz.
 - 
            Lépés 5
Készítsük el a mázat. Egy kevés ételfestéket oldjunk fel 1 teáskanál vízben. A tojásfehérjét verjük kemény habbá, lassan adjuk hozzá a porcukrot, majd a rumot, citromlevet és ételfestéket is keverjük hozzá.
 - 
            Lépés 6
A kekszeket vonjuk be a mázzal, aprított pisztáciával díszítsük, és hagyjuk száradni.
 
A cukormáz helyett használhatunk készen kapható puncsmázat is.