 
            
                Zöldfűszeres karika pizzatésztából
krémsajttal
            0 Bewertungen
        		
                Ropogós zöldfűszeres pizzakarika friss krémsajttal. Tökéletes egy ebéd, vagy brunch fogásaként. Jó időben pedig a grill ételek mellé és megfelelő kísérő.
- kb. 13 perc
- 220°C
- 200°C
- kb. 5 perc
Hozzávalók:
- 1 cs. Tante Fanny friss pizzatészta 400 g
- Alternatíva: Tante Fanny friss tönkölyös pizzatészta 400 g
- 100 g krémsajt
- Friss fűszernövények (petrezselyem, kakukkfű, zsálya..) ízlés szerint aprítva
- só és bors őrölve
                                    Ezzel készítsd:                                
                                 
                            Elkészítés
- 
            Lépés 1A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 220°C-ra előmelegítjük. 
- 
            Lépés 2A krémsajtot a zöldfűszerekkel összekeverjük és sóval, borssal fűszerezzük. 
- 
            Lépés 3A tésztát előkészítjük és a sütőpapírral együtt kitekerjük. 
- 
            Lépés 4A fűszerezett krémsajttal megkenjük a tésztát. Hosszában az egészet feltekerjük és a hossza mentén kettévágjuk. 
- 
            Lépés 5A két tésztát összefonjuk és egy karikát formázunk belőle. 
- 
            Lépés 6A sütő középső sínén kb. 13 perc alatt megsütjük. 
 
                 
                    		 
                    		 
                    		