Sajtos – csatnis falatok

Sajtos – csatnis falatok

  • kb. 15 - 20 perc
  • 200 °C
  • 180 °C
  • kb. 10 perc

Hozzávalók Hozzávalók 10 db-hoz:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 200°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A friss leveles tésztát sütőpapírral együtt tekerjük ki egy tepsire.

  3. Lépés 3

    A tésztát vágjuk 20 azonos nagyságú téglalapra, 10 darabot villával szurkáljunk meg.

  4. Lépés 4

    A maradék 10 darabból szaggassunk ki 3 - 3 db kör alakú lyukat. A lyukasztott tésztákat fektessük a villával megszurkált tésztalapokra.

  5. Lépés 5

    A kis kiszaggatott köröket használjuk fel díszítéshez.

  6. Lépés 6

    A lapokat tojással kenjük meg, és előmelegített sütőben kb. 15 - 20 perc alatt süssük aranybarnára.

  7. Lépés 7

    Miután kisült, a mélyedéseket töltsük meg csatnival, és tegyük rá a sajtdarabkákat.

Tipp

A csatnit és a sajtot a forró tésztára tegyük.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!