Kecskesajtos mini-quiche
            - 20-25 perc
 - 190°C
 - 170°C
 - kb. 10 perc
 
Hozzávalók 6 mini-quiche-hez:
- 1 cs. Tante Fanny friss omlós quiche és linzertészta 300 g
 - 60 g krémsajt
 - 3 tojás
 - 250 ml főzőtejszín
 - 1 csipet szerecsendió
 - kevés rozmaring
 - 2 vöröshagyma félbe vágva szeletelve
 - 2 ek. vaj
 - 2 ek. cukor
 - 6 szelet kecskesajt
 - 200 g koktélparadicsom
 - őrölt só és bors
 
                            Elkészítés
- 
            Lépés 1
A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 190°C-ra előmelegítjük és tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.
 - 
            Lépés 2
A krémsajtot, a tojást, a főzőtejszínt összekeverjük, beleszórjuk a szerecsendiót és a rozmaringot, majd ízlés szerint sóval, borssal fűszerezzük.
 - 
            Lépés 3
Egy serpenyőben megolvasztjuk a vajat, majd megdinszteljük a hagymát. Amikor a hagyma megpuhult, hozzáadjuk a cukrot és addig pirítjuk, amíg a hagyma aranybarna nem lesz.
 - 
            Lépés 4
6 db muffin- vagy mini-torta formákat megkenünk vajjal, elnegyedeljük a tésztát, a formákba tesszük, a lelógó széleket levágjuk és azokat a maradék formákba tesszük.
 - 
            Lépés 5
A karamellizált hagymával megkenjük a tésztákat, majd ráöntjük a krémsajtos keveréket. Mindegyik tésztára egy szelet kecskesajtot és néhány félbevágott koktélparadicsomot helyezünk.
 - 
            Lépés 6
A mini-quiche-ket a sütő középső sínén kb. 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük.