kecskesajtos mini quiche

Kecskesajtos mini-quiche

paradicsommal
  • 20-25 perc
  • 190°C
  • 170°C
  • kb. 10 perc

Hozzávalók 6 mini-quiche-hez:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 190°C-ra előmelegítjük és tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A krémsajtot, a tojást, a főzőtejszínt összekeverjük, beleszórjuk a szerecsendiót és a rozmaringot, majd ízlés szerint sóval, borssal fűszerezzük.

  3. Lépés 3

    Egy serpenyőben megolvasztjuk a vajat, majd megdinszteljük a hagymát. Amikor a hagyma megpuhult, hozzáadjuk a cukrot és addig pirítjuk, amíg a hagyma aranybarna nem lesz.

  4. Lépés 4

    6 db muffin- vagy mini-torta formákat megkenünk vajjal, elnegyedeljük a tésztát, a formákba tesszük, a lelógó széleket levágjuk és azokat a maradék formákba tesszük.

  5. Lépés 5

    A karamellizált hagymával megkenjük a tésztákat, majd ráöntjük a krémsajtos keveréket. Mindegyik tésztára egy szelet kecskesajtot és néhány félbevágott koktélparadicsomot helyezünk.

  6. Lépés 6

    A mini-quiche-ket a sütő középső sínén kb. 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!