Bazsalikomos stangli tengeri sóval

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • 10-12 perc
  • 220 °C
  • 200 °C
  • kb. 15-20 perc

Hozzávalók Hozzávalók 26 stanglihoz:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 220° C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A tésztát sütőpapírral együtt tekerjük ki egy tepsire, felvert tojással kenjük meg.

  3. Lépés 3

    A parmezánt és a bazsalikomleveleket szórjuk a tésztára, könnyedén nyomkodjuk rá, a tésztát hajtsuk össze, még egyszer nyomkodjuk le, tojással kenjük meg, és tengeri sóval szórjuk meg.

  4. Lépés 4

    Vágjuk 1,5 cm széles csíkokra, majd a csíkokat csavarjuk meg.

  5. Lépés 5

    A stanglikat tegyük sütőpapírral bélelt tepsire, és előmelegített sütőben középső sínen süssük kb. 10-12 percig. Hagyjuk kihűlni, majd tálaljuk.

Tipp

Készítsük el a stanglit friss korianderrel és őrölt gyömbérrel – egzotikus ízt kapunk!

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!