Bodzavirágos tortácskák

Bodzavirágos tortácskák

Rezept bewerten
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • 15 - 20 perc
  • 180 °C
  • 160 °C
  • kb. 10 perc

Hozzávalók Hozzávalók kb 20 db-hoz:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 180° C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A tésztát vegyük ki a hűtőből, szobahőmérsékleten kicsit pihentessük, a sütőpapírral együtt tekerjük ki, és 10 cm átmérőjű kis sütőformákat béleljünk ki a tésztával. A kilógó széleket vágjuk le.

  3. Lépés 3

    Előmelegített sütőben kb. 15 - 20 perc alatt süssük aranybarnára.

  4. Lépés 4

    A tortácskákat hagyjuk hűlni, és óvatosan emeljük ki a formából.

  5. Lépés 5

    A túrót, bodzaszörpöt és a tejszínhabot keverjük simára, és kenjük a kisült tésztaalapra.

  6. Lépés 6

    Az előkészített gyümölcsöt halmozzuk a túrós krémre, porcukorral hintsük meg és frissen tálaljuk.

Tipp

Túró helyett használhatunk friss sajtot is a recepthez!

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!