Vegetáriánus

Céklás diós quiche kéksajttal

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Elkészítés
  • kb. 35-40 perc
  • 200°C
  • 180°C
  • kb. 15 perc

Hozzávalók Egy 28cm ⌀ formához:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 200°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A tojásokat és a tejfölt jól összekeverjük sóval, borssal fűszerezzük.

  3. Lépés 3

    A tésztát a sütőpapírral együtt egy kerek formába tesszük. A lelógó tésztaszéleket visszahajtjuk, a sütőpapírt pedig levágjuk.

  4. Lépés 4

    A tejfölös krémet a tésztára öntjük, majd rárendezzük a céklát és megszórjuk a dióval és a kéksajttal.

  5. Lépés 5

    A sütő legalsó sínén kb. 35-40 perc alatt készre sütjük.

Tipp

Még ízletesebbé tehetjük az ételt, ha a diót sütés előtt kissé megpirítjuk.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!