Csokoládés – cseresznyés rombusz

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • 6 - 8 perc
  • 180 °C
  • 160 °C
  • 20 perc

Hozzávalók Hozzávalók 6-8 db rombuszhoz:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 180° C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A tésztát vegyük ki a csomagolásból, kb. 3 - 4 mm vastagságúra nyújtsuk ki, és szaggassunk belőle rombusz alakú formákat.

  3. Lépés 3

    180 °C-ra előmelegített sütőben kb. 6 - 8 perc alatt süssük készre, majd rögtön vegyük le a tepsiről.

  4. Lépés 4

    A tojásfehérjét verjük kemény habbá, majd apránként adjuk hozzá a porcukrot.

  5. Lépés 5

    Az így elkészült mázat töltsük habzsákba (vagy zacskóba, a sarkán vágjon kis nyílást).

  6. Lépés 6

    A kihűlt rombuszokat díszítse, a közepére tegyen egy - egy kandírozott cseresznyét.

Tipp

Ha nincs habzsákunk, használjunk egy műanyag zacskót, aminek a sarkán vágjuk egy kis nyílást!

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!