Epertorta

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • 15 perc
  • 190 °C
  • 170 °C
  • 15 perc

Hozzávalók Hozzávalók 1 tortaformához:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 190°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A friss linzertésztát sütőpapírral együtt tekerjük ki egy tepsire. A tésztaszéleket hajtsuk fel. A tésztalapot villával szurkáljuk meg. Középső sínen kb. 15 perc alatt süssük aranybarnára.

  3. Lépés 3

    Vegyük ki a sütőből és hagyjuk hűlni.

  4. Lépés 4

    A friss sajtkészítményt keverjük össze a mézzel és a citromlével, majd kenjük a tésztalapra.

  5. Lépés 5

    A félbevágott eperszemeket fektessük szorosan egymás mellé, majd mentalevéllel és reszelt citromhéjjal díszítsük.

Tipp

Elkészítés után rögtön tálaljuk, amíg a tészta ropogós marad.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!