Észak – tiroli sonkás – sajtos táska

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • 12 - 15 perc
  • 210 °C
  • 190 °C
  • kb. 15 perc

Hozzávalók Hozzávalók kb 45 db táskához:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 210° C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A kockára vágott sonkát, reszelt sajtot és a krémtejszínt keverjük össze.

  3. Lépés 3

    A leveles tésztát a sütőpapírral együtt tekerjük ki, vágjuk 8 x 8 cm-es négyzetekre, és mindegyik közepére tegyünk 1 evőkanál sonkás-sajtos masszát. A tésztaszéleket kenjük meg a felvert tojással, és átlóban hajtsuk össze, a széleket nyomjuk össze.

  4. Lépés 4

    A táskákat felvert tojással kenjük meg, és előmelegített sütőben középső sínen kb. 15 percig süssük, amíg a tészta aranysárga nem lesz.

Tipp

Kínáljunk a táskákhoz foghagymás, zöldfűszeres mártogatóst!

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!