Fonott kenyér baconnel

és fűszeres vajjal
  • 18 perc
  • 200°C
  • 180°C
  • kb. 10 perc

Hozzávalók Egy fonathoz:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 200° C-ra előmelegítjük és a tésztát közvetlenül a hűtőből kivéve előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A tésztát a sütőpapírral együtt kitekerjük. Megkenjük a fűszeres vajjal és megszórjuk baconnel és az olivával.

  3. Lépés 3

    Feltekerjük a tésztát, majd az egész tekercset hosszában a tészta feléig bevágjuk. Meghajlítjuk az átvágott rudat és a végeket összefonjuk.

  4. Lépés 4

    A sütő középső sínén kb. 18 perc alatt aranybarnára sütjük.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!