fügés-gorgonzolás csónak

Fügés-gorgonzolás csónak

nyers sonkával
Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Elkészítés
  • kb. 20 perc
  • 190 °C
  • 170 °C
  • kb. 10 perc

Hozzávalók Hozzávalók 3 hosszúkás kosárhoz:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 190°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A tepsire kitekert tésztát vágjuk 3 egyforma nagyságú téglalapra.

  3. Lépés 3

    A széleket hajtsuk fel, a gorgonzolát morzsoljuk rá, majd a negyedelt fügéket is helyezzük rá.

  4. Lépés 4

    Középső sínen kb. 20 perc alatt süssük aranybarnára. A nyers sonkát és a rukkolát tálaláskor tegyük rá.

Tipp

Az ínyencek durvára vágott diót is tehetnek a töltelékbe, ami nagyon jól passzol a gorgonzolához és a fügéhez.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!