Túrós batyu

Túrós batyu

  • 15 - 20 perc
  • 170 °C
  • 150 °C
  • kb. 10 perc

Hozzávalók Hozzávalók kb 10-12 batyuhoz:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 170° C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük

  2. Lépés 2

    A töltelékhez az összes hozzávalót jól keverjük össze.

  3. Lépés 3

    A tésztát sütőpapírral együtt tekerjük ki, helyezzük a tepsibe majd vágjuk 11 x 11 cm nagyságú négyzetekre. 1 evőkanál tölteléket helyezzünk a négyzetek közepére.

  4. Lépés 4

    A sarkokat hajtsuk be középre, és a felvert tojással kenjük meg.

  5. Lépés 5

    Előmelegített sütőben középső sínen kb. 15 - 20 percig süssük, míg aranysárga nem lesz.

Tipp

Ha kihűlt, porcukorral megszórva szervírozzuk.

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!