Hagymás rétes

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • kb. 20 perc
  • 200 °C
  • 180 °C
  • 15 perc

Hozzávalók Hozzávalók 2 réteshez:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 200°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A hagymát vajon pirítsuk aranysárágra, fűszerezzük és hagyjuk hűlni.

  3. Lépés 3

    Rétesenként 2 - 2 lapot használjunk fel, a hagymás massza felét használjuk fel egy réteshez. A tölteléket a tészta alsó harmadára tegyük, majd tekerjük fel a rétest és fektessük sütőpapírral bélelt tepsire.

  4. Lépés 4

    A rétest olvasztott vajjal kenjük meg.

  5. Lépés 5

    Előmelegített sütőben középső sínen kb. 20 perc alatt süssük aranysárgára.

Tipp

Tálaljuk a hagymás rétest zöldfűszeres-, fokhagymás- vagy lazacos szósszal (10 dkg aprított lazacszeletet keverjünk össze sóval, fehér borssal és tejföllel).

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!