Kecskesajtos csomagok szalonnával

Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Bewertungen
  • 4 - 5 perc
  • Forró olajban
  • kb. 15 perc

Hozzávalók Hozzávalók 10 csomaghoz:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A rozmaringleveleket csipkedjük le az ágról.

  3. Lépés 3

    Minden tésztalapot hajtsunk félbe, majd vágjuk két részre, így laponként 2 négyzetet kapunk.

  4. Lépés 4

    A kecskesajt labdákat csomagoljuk be egy-egy sonkaszeletbe, majd helyezzük a tésztalapok közepére. A tésztaszéleket húzzuk fel, a tetején csavarjuk meg, hogy kis "zsákokat" kapjunk. A zsákok tetejét néhány rozmaringlevéllel tűzzük össze.

  5. Lépés 5

    Forró olajban süssük ki.

Tipp

Még melegen, salátával tálaljuk.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!