spenótos pizza

Spenótos pizza

mozzarellával és fokhagymával
Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
3 / 5
2 Elkészítés

A spenótos pizza egy nagyszerű ötlet arra, hogy beiktassuk az mindennapi étkezésünkbe ezt az egészséges zöldséget. Ropogós napraforgómaggal biztosan ízleni fog mindenkinek.

  • 15-20 perc
  • 220 °C
  • 200 °C
  • kb. 10 perc

Hozzávalók:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/felső sütésen 220°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A tésztát a sütőpapírral együtt egy tepsire kitekerjük és megkenjük tejföllel, 1 cm-es szegélyt a szélein szabadon hagyva.

  3. Lépés 3

    A tésztát egyenletesen befedjük fokhagymával, spenótlevéllel és mozzarellával és megszórjuk napraforgómaggal, majd ízesítjük sóval és borssal.

  4. Lépés 4

    A pizzát a sütő középső sínén kb. 15-20 perc alatt ropogósra sütjük.

Tipp

A sajt szerelmesei a mozzarellát helyettesíthetik kéksajttal (pl. Gorgonzola).

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!