Kecskesajtos pizza

Kecskesajtos pizza

törökmogyoróval és mézzel
Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Elkészítés

Pizza ínyenceknek tönkölyös pizzatésztából. Kecskesajttal, törökmogyoróval és mézzel igazi gourmet fogás, mindenképpen próbáld ki!

  • 15-20 perc
  • 220°C
  • 200°C
  • kb. 5 perc

Hozzávalók:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 220°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A tésztát a sütőpapírral együtt egy tepsire kitekerjük és a széleket 1-1 cm-es csíkban visszahajtjuk és jól lenyomkodjuk.

  3. Lépés 3

    A tésztára krémsajtot kenünk.

  4. Lépés 4

    A tésztát egyenletesen megszórjuk lilahagymával, kecskesajttal és dióval.

  5. Lépés 5

    A pizzát az előmelegített sütőben az alsó sínen kb. 15-20 perc alatt megsütjük.

  6. Lépés 6

    Tálalás előtt meglocsoljuk mézzel.

Tipp

Ízlés szerint más dióféléket és sajtokat is használhatunk.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!