Majorannás májas papucs

  • kb. 20 perc
  • 180°C
  • 160°C
  • kb. 15 perc

Hozzávalók 6 papucshoz

  • 1 cs. Tante Fanny friss pizzatészta 400 g
  • 200 g májkrém
  • 1 kis fej hagyma tisztítva, apró kockákra vágva
  • 2 tk. majoranna
  • 1 tojássárgája a kenéshez
  • 1 mk. pirospaprika őrölve
  • Só és bors őrölve

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/ felső sütéses fokozaton 180° C-ra előmelegítjük és a tésztát közvetlenül a hűtőből kivéve előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A tésztát 6 egyforma nagyságú négyzetre vágjuk.

  3. Lépés 3

    A májkrémet összekeverjük az aprított hagymával, a majorannával, a pirospapikával, a sóval és borssal.

  4. Lépés 4

    Minden négyzet közepére 1 teáskanál tölteléket teszünk, majd a négyzet két egymással szemben lévő sarkát középen összetapasztjuk és tojássárgával megkenjük.

  5. Lépés 5

    A sütő középső sínén kb. 20 perc alatt aranybarnára sütjük.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!