pestos táskák

Pestos táskák

aszalt paradicsommal
Értékeld a receptet
Erste Bewertung:

Um deine Bewertung einzutragen wird ein Cookie abgelegt und die IP-Adresse psdeudonymisiert gespeichert.
Bitte lies und bestätige hierzu auch unsere Datenschutzerklärung.

Bewerten
0 / 5
0 Elkészítés

Ezekhez a tönkölyös leveles tésztából készült vegán, piros pestos táskákhoz mindössze négy hozzávaló szükséges! Tökéletes snack vagy uzsonna a gyerekeknek az iskolába!

  • kb. 20 perc
  • 200°C
  • 180°C
  • kb. 15 perc

Hozzávalók 4 darabhoz:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 200°C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    Az aszalt paradicsomot apróra vágjuk és összekeverjük a pestoval és a fűszerekkel.

  3. Lépés 3

    A tésztát a sütőpapírral együtt egy tepsire kitekerjük és négy részre vágjuk. A négyzetek egyik felére két evőkanálnyi tölteléket teszünk, a szélén 1-1 cm-t szabadon hagyva. A tészta másik felét késsel átlósan bevágjuk úgy, hogy a széleket érintetlenül hagyjuk.

  4. Lépés 4

    A bevágott tésztafelet ráhajtjuk a töltelékre és a széleket erősen egymáshoz nyomjuk.

  5. Lépés 5

    A aszalt paradicsom olajával vékonyan megkenjük a táskákat, és sütőben a középső rácson körülbelül 20 perc alatt aranybarnára sütjük.

Tipp

Ha a zöld pestot jobban szeretjük, használhatjuk azt is.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!