Mákos-fehércsokoládés torta

citrommal
  • kb. 40-45 perc
  • 200°C
  • 180°C
  • kb. 15 perc

Hozzávalók:

Elkészítés

  1. Lépés 1

    A sütőt alsó-/felső sütéses fokozaton 200° C-ra előmelegítjük és a tésztát a csomagolás szerint előkészítjük.

  2. Lépés 2

    A cukrot, a kukoricakeményítőt és a mákot összekeverjük és hozzáadjuk a tej, a citromlé, citromhéj és a tojás keverékét. Végül az egészbe belekeverjük az olvasztott fehércsokoládét.

  3. Lépés 3

    A tésztát kitekerjük, lehúzzuk róla a sütőpapírt és napraforgó olajjal kikent formába helyezzük. A lelógó tésztarészeket visszahajtjuk. A tölteléket a tésztára öntjük

  4. Lépés 4

    A sütő legalsó sínén kb. 40 perc alatt készre sütjük.

Még több hasonló recept

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!

Psszt… engedd meg, hogy még több, hasonlóan ínycsiklandó receptet küldjünk az email fiókodba!